Lifestyle & Beauty

St. Annepad 12
1231 AT Loosdrecht
Telefoon: 06 - 186 892 57
E-mail: noortje@lifestyle-beauty.nl
BTW-nummer: NL174367521B01
KvK-nummer: 32104062
Behandeling alleen op afspraak

Janssen Cosmeceutical Care

Janssen Cosmetics is afkomstig uit Duitsland. Deze producten zijn uitsluitend op natuurlijke basis en alle ingrediënten hierin verwerkt zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen.

Janssen Cosmetics staat voor een uniek huidverzorgingconcept dat is gericht op pure schoonheid maar berust op hoogwaardig wetenschappelijk cosmeticaonderzoek. Zij lopen dan ook onmiskenbaar voorop in de markt voor cosmeceuticals. Met uiteenlopende hoogactieve en efficiënte bestanddelen op zowel cosmetische als farmaceutische basis voorzien zij in de specifieke behoeften van ieder huidtype. In dermatologische tests wordt het zichtbare en merkbare effect van de unieke bestanddelencombinaties steeds opnieuw bewezen. 

Cosmeceuticals zijn bijzondere en unieke vormen van cosmetische producten. Cosmeceutische producten hebben biologische actieve werkstoffen met medische voordelen. Dermatologisch onderzoek heeft aangetoond dat cosmetische producten met bio-actieve ingrediënten veel betere resultaten leveren dan de reguliere cosmetische ingrediënten.

Cosmetica moet altijd voldoen aan de cosmetische wetgeving, cosmeceuticals onderscheiden zich hierin doordat ze zoveel mogelijk moeten voldoen aan de farmaceutische/medische wetgeving. De toepassing van een cosmeceutische product is anders dan een farmaceutische product. Cosmeceutische producten zijn niet gecontroleerd door medische autoriteiten en de duur van gebruik is onbeperkt terwijl bij een medisch product de duur van toepassing vaak tijdelijk is. Hierdoor onderscheid Janssen zich van de conventionele cosmetica merken.


Er zijn maar weinig merken in Nederland die aan deze strenge eisen voldoen.