Lifestyle & Beauty

St. Annepad 12
1231 AT Loosdrecht
Telefoon: 06 - 186 892 57
E-mail: noortje@lifestyle-beauty.nl
BTW-nummer: NL174367521B01
KvK-nummer: 32104062
Behandeling alleen op afspraak

Neoderma is per direct gestopt met haar activiteiten. De bio-peeling bij Lifestyle & Beauty is hierdoor in de aanbieding. Normaal €85,00 nu €69,95. Tevens zijn er nog wat verkoopproducten beschikbaar. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan noortje@lifestyle-beauty.nl of vraag ernaar in de salon.

Neoderma - Bio-peeling

Neoderma is een exclusieve huidverzorgingslijn uit Cyprus die de schoonheid terugbrengt naar de natuur. Alle bestanddelen hebben een natuurlijke basis en zijn in hoge concentraties terug te vinden in de producten. De producten zijn vrij van minerale oliën, lanoline, dierenextracten, parabenen en genetisch gemanipuleerde planten- of kruidenextracten.

De gerenommeerde Neoderma Bio-peeling werd in 1994 geïntroduceerd in Nederland en is gebaseerd op de werking van verschillende kruidencocktails en Perfluorcarbon. Het is een biologische peeling die de huid vernieuwd zonder te verdunnen.

De Neoderma Chinese kruidenpeeling/Bio-peeling is er speciaal voor de behandeling van huidproblemen zoals acné, pigmentvlekken, littekens, couperose en eczeem of preventief tegen huidveroudering. De Bio-peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid. Geschikt voor alle huidtypen.

De Bio-Peeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.