Expandable Healthcare
https://www.lifestyle-beauty.nl/microneedling/l48c1
   

  33
  Salon overzicht 4

  Behandelingen

  Voor hem & haar

   Terug
  60 - 90 minuten
  vanaf €125
  Microneedling

  Microneedling

  Microneedling is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). Tevens kunnen er mooie resultaten behaald worden bij littekens en hyperpigmentatie. Door middel van een MesoPen met kleine naaldjes die rechtstandig de huid ingaan worden er microkanaaltjes in de huid gemaakt. Met de Microneedling behandeling worden de gemaakte microkanaaltjes door het lichaam zelf gesloten met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt het collageenniveau in de huid hoger en wordt de huid steviger en elastischer. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden gladder en minder diep en ook grove poriën kunnen opgevuld worden met extra collageen waardoor een fijnere poriënstructuur zichtbaar wordt.
  Het aangemaakte collageen door de behandeling blijft tot zo'n 2 jaar aanwezig in de huid, hierna wordt het door lichaamseigen processen grotendeels afgebroken. Het is aan te raden om 3-4x per jaar een onderhoudsbehandeling te ondergaan.
  Let op: resultaten kunnen per cliënt variëren
  Voorafgaand aan de 1e behandeling wordt er een intake afgenomen en een toestemmingsformulier getekend. Tevens ontvangt u via e-mail de contra-indicaties. Mocht u op een van deze vragen "ja" antwoorden kan de behandeling helaas niet plaats vinden.

  Microneedling behandelingen dienen een tussenpose van minimaal 28 dagen te hebben.

  Het is mogelijk de Microneedling met het BioPulse masker te combineren. Dit masker wat 45min moet intrekken en hard wordt haalt zuurstofrijk naar de oppervlakte van de huid en geeft tot 50% meer effect aan de Microneedling behandeling. Voor meer informatie over het BioPulse masker klik hier.

  Lifestyle & Beauty is volledig gecertificeerd.
   

  Microneedling Tijd Prijs
  Intake + 1e behandeling 90min €125

  Kuur 3x Microneedling hele gelaat + set mini's (reiniging, olie en crème)

  60min per keer

  €350

  Kuur 6x Microneedling hele gelaat + gratis SPF 50+

  60min per keer

  €650