Expandable Healthcare
https://www.lifestyle-beauty.nl/nieuws
   

  42
  Nieuws

  Nieuws

  Last van (fijne) lijntjes, rimpeltjes, vochttekort, verslapping, onzuiverheden, pigment, doffe of vale huid? Probeer dan eens de huidverbeterende behandelingen van SPA zoals microneedling, bio-pulse therapy, biopeel kruidenpeeling of de fruitzuren. Mooi in kuurverband!

  Nog heel even beschikbaar: Winter Treatment van Éminence Organics.

  Lifestyle & Beauty is geopend op afspraak. U kunt via de online agenda een afspraak inplannen of contact opnemen als u er niet helemaal uitkomt. De mogelijkheid is er om uzelf op de reservelijst te plaatsen. Er wordt dan contact opgenomen als er een plekje vrijkomt in de agenda.

  Volg mij op Instagram 

  Spaarpuntensysteem
  Wist u dat bij elke €25 die u besteedt er 1 spaarpunt aan uw digitale spaarkaart wordt toegevoegd? Bij 16 spaarpunten krijgt u 10% korting op de aanschaf van een nieuw product. Mini's, cadeaubonnen en behandelingen zijn uitgesloten. Tevens niet inwisselbaar tegen contanten of overdraagbaar. De korting is inwisselbaar op 1 product (het goedkoopste) naar keuze, niet geldig icm lopende acties.
  Let op dat de spaarpunten 3 maanden geldig zijn anders komen ze te vervallen.

  Cadeaubonnen
   Let op dat gekochte cadeaubonnen via de website niet ingepakt zijn maar u alleen een code ontvangt via de e-mail. Wel graag een ingepakte cadeaubon geven? Klik dan bovenin op "cadeaubon", vul alle gegevens in en dan kan hij verstuurd of evt opgehaald worden bij de salon.