Expandable Healthcare
https://www.lifestyle-beauty.nl/nog-in-te-vullen/l23c3
   

  36
  Plant L&B
  >

  Template niet gevonden: /home/lifestyle/domains/lifestyle-beauty.nl/private_html/skin/lijsten/specials/itemDetail.tpl
      
     
    

  Wenst u meer te weten te komen over wat er zoal mogelijk is binnen Lifestyle & Beauty dan kunt u links klikken voor meer informatie.  

  Lifestyle & Beauty is voor hem en haar

  Mannen zijn zich meer bewust geworden dat de huid een belangrijke rol speelt in hun totale presentatie. Er zijn steeds meer mannen die de weg weten te vinden naar Lifestyle & Beauty zowel voor algemene huidverzorging, specifieke behandelingen en ontspanningsmassages.

  Janssen Cosmetics en LookX Skincare hebben beiden producten die speciaal zijn afgestemd op de behoeftes van de mannenhuid.
  Er zijn meer producten binnen Janssen en LookX Skincare die voor mannen geschikt zijn. Er wordt nauwkeurig gekeken wat nodig is om de huid zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

  Vrouwen leren meer tijd vrij maken voor zichzelf in deze drukke maatschappij. Gezichts-en lichaamsbehandelingen én ontspanningsmassages zijn een niet meer weg te denken trend. 

  Een goede verzorging zorgt voor een natuurlijke balans tussen lichaam en geest.

  De productlijnen van Janssen Cosmetics en LookX Skincare hebben verschillende categorieën en maakt dat er voor elk huidtype een geschikt product is.