Expandable Healthcare
https://www.lifestyle-beauty.nl/over-ons
   

  36
  Plant L&B
  >

  Over Lifestyle & Beauty

  Mijn naam is Noortje van Zomeren, eigenaresse van Lifestyle & Beauty en een STIVAS-gediplomeerd Schoonheidsspecialiste, lid van de ANBOS. Samen met Yentl Molenkamp oefen ik met veel plezier, precisie en passie mijn vak uit. Wij werken volgens de Hygiënecode van de ANBOS en ik ben tevens in het bezit van de diploma's Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten, Medische Basiskennis, Microblading, Microneedling, de Bio-Pulse Therapy, Fruitzuren en de Bio Peel kruidenpeeling.

  Yentl zal zich in de nabije toekomst ook verder gaan specialiseren. Zij geeft de voorkeur aan huidverbeterende behandelingen en is helemaal verliefd op de producten van Éminence Organics.

  Beiden volgen wij (online) cursussen om zo op de hoogte te blijven van de laatste (product)ontwikkelingen.

  Wij zijn van mening dat schoonheid van binnen en van buiten komt. Door gezonde voeding, leefstijl en regelmatige, ontspannen bezoekjes aan de schoonheidsspecialist krijgt u uw huid in zeer goede conditie. De producten van Éminence Organics of SPA thuis gebruiken is een essentieel onderdeel van huidverbetering aangezien 70% van de verzorging dagelijks thuis plaats vindt

  Zowel ik als Yentl vinden het fijn om te werken met een zo puur mogelijk (liefst biologisch) product om de belasting voor het lichaam zo klein mogelijk te houden. Ook hebben wij de afgelopen tijd in de salon gemerkt dat er steeds meer vraag is naar huidverbeterende behandelingen. De producten hierop aanpassen was de eerste stap maar inmiddels bieden wij naast de producten nog een aantal specifiekere behandelingen aan zodat praktisch elk huidprobleem aangepakt kan worden. Zie behandelingen voor verdere informatie.

  Lifestyle & Beauty is voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen.

  Voorafgaand aan de behandeling vindt een (kort) adviesgesprek plaats in verband met de huidgesteldheid, contra-indicaties, risico’s en uw verwachtingspatroon. 

  Om u tijdens de behandeling alle rust en ontspanning te kunnen bieden werken wij uitsluitend op afspraak (behalve op woensdag tussen 09.30-12.30u) en staan onze telefoons standaard op stil.

  Lifestyle & Beauty werkt niet met stagiaires.