Expandable Healthcare
https://www.lifestyle-beauty.nl/qr-code
   

  60
  QR code achtergrond 4

  QR-code

  Hoi! En welkom! Wat leuk dat je de QR-code hebt gebruikt!

  Op dit moment zijn er twee nieuwe behandelingen te boeken waarbij de Fall Treatment van Éminence Organics een echte aanrader is. De nadruk ligt op het creeën van een egale en gezonde huid na de zomerperiode. De behandeling zit vol Vitamine C en E, een zeer krachtig koppel dat elkaar versterkt in het bestrijden van vrije radicalen, ontstekingen tegengaat en de aanmaak van collageen stimuleert. Met verschillende peelings, een uitgebreide gezichtsmassage en ook het decolleté wat niet overgeslagen wordt is deze luxe behandeling een waar cadeautje voor jezelf waarbij je 1,5uur heerlijk in de watten wordt gelegd.

  Yentl's Treatment is helemaal up-to-date  met de nieuwe Bioactive Niacinamide (Vitamine B3) en Bioactive Vitamin C van SPA Salonnepro gecombineerd met de Arctic Berry Peel en Blueberry Detox Firming Peel van Éminence Organics. Met een volledig ontspannende gezichtsmassage voel je je helemaal herboren na deze behandeling.

  Toe aan een beetje me-time? Boek een van deze of een andere behandeling dan nu zelf in. 

  Maak een afspraak

  De fruitzuren zijn terug van weggeweest! In een 8weekse kuur gecombineerd met het BioPulse Masker waarbij je iedere twee weken een behandeling ondergaat pakken we o.a. hyperpigmentatie, verstrakking en hydratatie aan.
  Op naar een stralende versie van jezelf!

  Woensdagochtend tussen 09.30-12.30u kun je vrijblijvend binnenlopen voor kleine behandelingen zoals epileren, harsen, verven of een korte gezichtsbehandeling. Zeker weten dat je niet hoeft te wachten, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

  Is er iets niet duidelijk of wil je ergens graag meer informatie over ontvangen? Mail, bel of stuur een app, wij reageren zsm maar altijd dezelfde dag. 

  Tot snel?! 

  Ontspannen groet,
  Noortje & Yentl

    WhatsApp mij
  06 - 186 892 57